top of page

Profeția Vulturul și Condorul – John Perkins – co-fondator Pachamama Alliance

Vulturul și Condorul este o veche profeție amazoniană care vorbește despre comunitățile umane care sunt organizate și urmează două modalități/căi distincte – calea Vulturului și calea Condorului. Calea Condorului este calea inimii, a intuiției și a femininului, pe când calea Vulturului este calea minții, a sectorului industrial și a masculinului.

Profeția VULTURULUI și a CONDORULUI precizează faptul că începând cu anul 1490 va urma o perioadă de 500 de ani în timpul căreia oamenii care urmează calea Vulturului vor deveni atât de puternici, încât vor face ca oamenii care urmează calea Condorului să dispară din. Acest lucru poate fi relevat de cucerirea Americilor și de uciderea și oprimarea popoarelor indigene care s-a petrecut în ultimii 500 ani.

Aceeași profeție menționează faptul că, începând cu 1990, pentru următorii 500 de ani se va crea contextul/posibilitatea pentru ca Vulturul și Condorul să se întâlnească pentru a zbura împreună pe același cer și pentru a crea un nou nivel de conștiință pentru umanitate. Profeția vorbește  doar despre posibilitate/context, astfel că depinde de noi pentru a activa acest potențial și a ne asigura că o nouă conștiință se poate materializa.

Alianța Pachamama s-a născut din Profeția VULTURULUI și a CONDORULUI

Alianța Pachamama este o alianță creată între triburile Achuar (oamenii Condor din Ecuadorul Amazonian) și lumea modernă (oamenii VULTULUI din America de Nord). În anii 1990, Achuarii au început să vadă amenințarea teritoriilor lor strămoșești de către companiile de petrol.

Achuarii au decis să contacteze lumea modernă ​​în vederea formării unei alianțe care i-ar ajuta în protejarea terenurilor și a culturii lor și, în același timp, pentru a schimba visul lumii moderne conduse de consumism.

Alianța noastră cu triburile Achuar reprezintă un parteneriat prin care “mintea/inteligența” din lumea modernă îi ajută pe Achuari să-și apere pământurile și cultura lor, iar “inima/sufletul/spiritul” culturii Achuar ajută la educarea și inspirarea oamenilor din întreaga lume prin intermediul workshop-urile de transformare.

 Drawing on his personal experiences with shamans around the world, John discusses the prophecies and then offers ways for each of us to enter this portal to higher consciousness. By following our passions and using our individual talents to break through the barriers and redirect our energies, we open the door to this prophesized era. We empower ourselves to create a world our children and grandchildren will be proud to inherit.

ILUMINAREA: Intrarea în epoca profețiilor

Începând cu anii 1960 am anticipat Era Vărsătorului. Ca si Maya, Quechua și multe alte culturi profetice, punctul de plecare pentru o noua epocă este reprezentat de anul 2012. Ne îndrepăm către un viitor care a fost portretizat drept catastrofal; cu toate acestea, în opinia lui Perkins aceste vremuri oferă mari oportunități de a atinge o adevărată iluminare.

Cei mai mulți oameni cred că iluminarea este ceva experimentat doar de marii înțelepți. Dar înțelepții, inclusiv Hristos și Buddha, ne spun că noi toți putem deveni iluminați în această viață. Putem sparge barierele de limitare și să ne lepădăm de poveștile vechi inconștiente, care ne-au făcut să fim blocați în tipare disfuncționale. Învățăm să aducem lumină asupra umbrelor din noi astfel încât să putem accede spre iluminare, asumare și preschimbarea acestor umbre.

Bazându-se pe experiențele personale cu șamanii din întreaga lume, John va dezbate profețiile și apoi va oferi fiecăruia dintre noi modalități de a accesa acest portal către o conștiință mai mare. Prin urmarea pasiunilor noastre și folosindu-ne de talentele noastre individuale putem străpunge barierele și redirecționa energiile noastre, vom deschide ușa către această eră profetică. Ne împuternicim pentru a crea o lume de care copiii și nepoții noștri să fie mândri să o moștenească.

bottom of page