Top menu

Voci pentru Summit-ul Pământului

Ziua Pământului sărbătorită printr-un Summit extraordinar ce reunește vocile unora dintre cele mai strălucite minți ale timpurilor noastre în ceea ce privește modul de a trăi în armonie cu planeta și cu noi înșine.

 

hero-image

Imaginați-vă o nouă cale

Alăturați-vă la a 50-a aniversare a Zilei Pământului, prin care explorăm ce face această criză posibil pentru viitorul sustenabilității, al justiției și al umanității.

Aflați cum putem trece peste această pandemie gata să ne regenereze planeta și instituțiile sociale.

 

Cu criza vine oportunitatea

Această pandemie globală este una dintre cele mai mari tragedii ale timpului nostru, dar dezvăluie și oportunități care nu au fost văzute atât de clar până acum. Ne trezim că sistemele noastre actuale nu funcționează, ele afectează atât umanitatea, cât și planeta.

 

Ce vom construi?

Când societatea va apărea de cealaltă parte a acestei provocări, vom fi pentru totdeauna schimbați. Nu ne putem întoarce la modul în care au stat lucrurile. Avem nevoie de un nou drum înainte. Știind acest lucru, ce putem face pentru a fi pregătiți nu doar să ne reconstruim lumea, ci să construim o lume durabilă, înfloritoare și dreaptă?

Evenimentul are loc mâine, 22 Aprilie, și va începe la ora 19:00 a României.

 

Înscrie-te aici.

Un eveniment organizat de Pachamama Alliance.

De asemenea, pentru a vă bucura de o comunitate frumoasă și de exerciții care să vă provoace într-un mod constructiv și plăcut, vă așteptăm pe grupul Provocarea de 30 zile.

 

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns