top of page

Conectându-ne cu Spiritul Pădurii Tropicale

Suntem încântați să vă invităm la următoarea noastră înâlnire "Reziliență și Probabilitate", intitulată "Conectându-ne cu Spiritul Pădurii Tropicale", în timp ce ne conectăm la puterea și măreția pădurii tropicale Amazoniene.

 

Miercuri, 30 august | Ora 22:00, Ora României | 60 de minute

rainforest_sun.jpeg

Despre Întâlnire

În timpul acestei întâlniri, veți avea oportunitatea să ascultați “șoaptele” Pachamama, termen folosit de poporul Quechua din Anzi pentru care face referire la Mama Pământ, cer și timpul prețios. Vom auzi de la unul dintre cei mai noi membri ai echipei noastre, Aryeh Shell—recent întors dintr-o călătorie Pachamama în regiunea Capetelor Sacre a Amazonului—care va împărtăși poveștile, înțelepciunea, poeziile și fotografiile uluitoare din inima pădurii tropicale.

 

Veți avea oportunitate de a împărtăși povești despre natură unii cu ceilalți și de a accesa colectiv înțelepciunea neînțeleasă a Pachamama, Mama Terra. Acesta va fi un răgaz pentru regenerare și hrănire a sufletului în care nu doar că putem aprofunda legătura noastră cu ceilalți, dar putem, totodată, să consolidăm și să aprofundăm propriul nostru legământ cu Spiritul Pădurii Tropicale.

 

Despre Moderatori

Aryeh Shell co-moderează Trainingul și Parteneriatele pentru Acțiunea Climatică pentru Alianța Pachamama. Aryeh lucrează la nivel local și internațional ca facilitator, trainer, consultant și coach de peste 20 de ani cu comunități de bază, organizații și universități în domeniile dezvoltării liderilor, justiției rasiale și de gen, drepturilor imigranților, rezilienței climatice, educației populare, vindecării traumelor și activismului bazat pe artele vizuale.

Aryeh-Amazon.jpeg
Zoom Szreenshot.jpg

Despre Reziliență și Probabilitate

Această convocare face parte din seria "Reziliență și Probabilitate în Aceste Timpuri", o serie de evenimente online menite să ne sprijine pe toți să rămânem conectați unii cu alții, la o viziune pentru viitor și la spiritul vieții, în aceste vremuri.

bottom of page