top of page

Reziliență și posibilitate

De la Acțiunea Locală la Impactul Global vom porni împreună într-o călătorie pornind de la preocupare, teamă și paralizie și până la acțiunea în sine, cu impact. Vom explora conexiunea dintre problemele globale și soluțiile locale și vom împărtăși câteva exemple de persoane care sunt într-o călătorie pentru a-și descoperi rolul în criza climatică care se desfășoară.

 

Marți, 21 septembrie | Ora 22:00, Ora României | 60 de minute

rainforest_sun.jpeg

Alăturați-vă într-o conversație despre Reziliență și Posibilitate, concentrată pe legătura dintre problemele globale și acțiunea la nivel local.

Atât de mulți dintre noi se confruntă cu întrebarea despre ce ne aparține să facem și cum putem avea cel mai mare impact.

O facem în timp ce procesăm copleșirea și disperarea care apar pe măsură ce asistăm la haosul climatic în desfășurare - incendii de pădure, uragane, valuri de căldură, oameni nevoiți să-și părăsească casele din cauza dezastrelor și multe altele. Aceste sentimente trăiesc alături de conștiința că este nevoie de acțiune urgentă, iar o paralizie, anxietate și teamă pot să apară.

În timpul apelului nostru, vom vorbi puțin despre călătoria de la preocupare, teamă și paralizie la acțiunea cu impact. Vom explora legătura dintre problemele globale și soluțiile locale și vom împărtăși câteva exemple de persoane care sunt într-o călătorie pentru a-și descoperi rolul de jucat în criza climatică în desfășurare.

Așteptăm cu nerăbdare discuția despre calea transformatoare pe care o oferă acțiunea climatică și cum, pe măsură ce avansați, lumea avansează alături de voi.

world-people.webp
Zoom Szreenshot.jpg

Despre Reziliență și Probabilitate

Această convocare face parte din seria "Reziliență și Probabilitate în Aceste Timpuri", o serie de evenimente online menite să ne sprijine pe toți să rămânem conectați unii cu alții, la o viziune pentru viitor și la spiritul vieții, în aceste vremuri.

bottom of page