top of page
conv 1_cleanup.jpeg

Convergența Climatică

2023

NOI PUTEM.    NOI TREBUIE.    NOI VOM FI

Alăturați-vă unui eveniment de o zi, care evidențiază dimensiunile dinamice ale mișcării pentru justiție climatică.

Împreună, pentru "mâine" !

5-6 OCTOMBRIE, 19:00 - 02:00

Schimbarea pentru un "mâine" mai bun este realizabilă. Ne unim pentru a aborda criza climatică, pentru a proteja comunitățile de primă linie și pentru a aduce transformări fundamentale.

Ce veți experimenta în cadrul evenimentului?

Vei pătrunde în întreaga sferă a mișcării pentru justiție climatică prin ateliere, spectacole și discuții care se concentrează pe construirea alianțelor intersecționale, activismul de primă linie, arta, vindecarea și interconexiunea noastră colectivă.

Asistați la soluții climatice în acțiune
Observați exemple reale de soluții climatice și inițiative practice care fac o diferență activă în comunități din întreaga lume.

Implicați-vă cu mișcările de bază și cu cei care fac schimbări
Conectați-vă cu persoane și organizații cu viziuni asemănătoare care lucrează activ pentru justiția climatică și aflați cum vă puteți implica.

Dezvoltați abilitățile de construire a alianțelor intersecționale
Dezvoltați abilitățile necesare pentru a construi alianțe puternice și incluzive care vă permit să colaborați eficient cu comunitatea dvs. în cadrul diferitelor inițiative pentru justiția climatică.

Înțelegeți cum arta și justiția impulsionează acțiunea climatică
Experimentați rolul pe care arta, muzica, vindecarea și justiția îl au în promovarea acțiunilor îndrăznețe și a soluțiilor climatice.

Împreună, pentru "mâine"!

natura 3_edited.jpg

Noi putem

Soluționăm criza climatică
Soluțiile climatice, capabile să inverseze încălzirea globală în timp ce promovează justiția și echitatea, sunt accesibile.

Colaborând cu aliați, parteneri și prieteni din cadrul mișcării pentru justiție climatică, putem implementa colectiv răspunsurile necesare pentru a aborda în mod direct criza climatică.

trebuie_edited.jpg

Noi trebuie

Stăm alături de comunitățile din prima linie
Soluțiile climatice nu pot fi realizate izolat de justiția climatică. Pe măsură ce ne confruntăm cu realitățile aspre ale crizei climatice, trebuie să ne angajăm să construim conexiuni semnificative pentru reziliență și putere colectivă.

Și trebuie să ascultăm vocile, conducerea și experțiza comunităților de primă linie afectate cel mai rău de schimbările climatice.

ro noi vom fi_edited.jpg

Noi vom fi

Generăm schimbări sistemice
Înțelegerea intersecțiilor dintre rasă, clasă și gen în cadrul mișcării pentru justiție climatică este crucială, deoarece acestea au un impact direct asupra eficacității soluțiilor climatice.

Cu această conștientizare, vom fi capabili să realizăm schimbări tangibile la nivel de bază care nu numai că protejează planeta, ci asigură și un viitor mai just și echitabil pentru generațiile viitoare.

bottom of page