top of page
rosia montana onisor.jpeg
rosia montana onisor 2.jpeg

Un cadou pentru tine și viitorul tău.

Doar 20 de minute pentru a-ți crea sau actualiza testamentul legal obligatoriu

Pe măsură ce începem un nou an, este un moment potrivit pentru a reflecta asupra următorului capitol al vieții noastre și pentru a crea noi posibilități pentru anul care vine. Susținerea ta a fost întotdeauna fundamentul eforturilor noastre, iar în acest an suntem încântați să continuăm munca noastră vitală.

În spiritul acestui nou capitol, te invităm să-ți intensifici angajamentul și să iei în considerare posibilitatea de a lăsa o moștenire - o modalitate durabilă de a susține cauzele dragi inimii tale în povestea în desfășurare a vieții tale. Partenerii noștri de la Testamentul Liber (FreeWill) sunt aici să te ajute să-ți faci planul testamentar, complet gratuit. În doar 20 de minute, poți planifica viitorul și să desemnezi o moștenire pentru organizațiile care îți sunt importante.

Fie că este vorba despre familia ta, prietenii sau o cauză în care te implici profund, lasă ca acest an să fie acela în care deschizi calea pentru noi capitole să se dezvăluie grațios.

Începe acum!

Cum funcționează Testamentul Liber?

  1. Completează online. Durează doar 20 de minute să completezi informațiile necesare pentru a-ți crea testamentul.

  2. Tipărește formularele. Informațiile furnizate de tine sunt combinate cu limbajul precis al formularelor noastre legale și îți sunt furnizate sub formă de testament tipărit.

  3. Semnează și păstrează în siguranță. Pentru a face testamentul oficial, tipărește-l și semnează-l conform instrucțiunilor atașate. Păstrează noul testament într-un loc sigur, dar accesibil.

De ce să optezi pentru Testamentul Liber? 

Pentru a fi atent(ă)

Pentru a fi mai bun(ă)

Pentru a fi înțelept/înțeleaptă

 Ia decizii importante acolo unde își au locul - acasă.

Susține oamenii și cauzele care înseamnă cel mai mult pentru tine.

Economisește timp, bani și stres pentru tine și cei dragi.

Întrebări frecvente

De ce este Testamentul Liber gratuit?

Produsul gratuit oferit de Testamentul Liber este susținut de organizații non-profit. Mulți dintre cei care își creează testamentul aleg să lase o parte din averea lor organizațiilor de caritate, și sperăm că vei lua în considerare aceeași opțiune. Testamentul Liber nu vinde niciodată datele tale personale către terțe părți. Pentru mai multe detalii despre angajamentul nostru față de securitatea datelor, te rugăm să consulți politicile noastre de confidențialitate și securitate.

Este necesar să am un testament?

Un testament este important pentru oricine și poate fi util indiferent de dimensiunea averii. Este o modalitate de a susține oamenii și cauzele importante pentru tine. Având un testament asigură că dorințele tale sunt cunoscute, economisind celor dragi stresul și costurile procedurilor de probă intestată.

Testamentul Liber oferă și alte documente de planificare a sfârșitului vieții?

Da! Avem directive privind îngrijirea medicală (cunoscute și sub numele de procuri de sănătate sau testamente de viață) și procuri financiare durabile. Toate acestea pot fi create gratuit.

Pot să modific testamentul meu?

Da! Situațiile și dorințele tale pot să se schimbe după ce ai completat testamentul. În cazul acesta, poți să îți faci un nou testament pentru a înlocui cel vechi. Tot ce trebuie să faci este să semnezi noul testament în prezența martorilor și să distrugi cel precedent.

bottom of page