Top menu

Feedback Maraton – Smara Suciu

Smara SuciuSmara Suciu,

Prezenta voastra, maratonul in sine si titlul maratonului au cazut pentru mine ca un semn. De multa vreme mi-am dorit sa particip la o “miscare, alergare” in mod organizat, dar fara implicarea unor titluri sau premii. Fara partea competitiva. Maratonul RECUNOSTINTEI este probabil ceea ce are nevoie oricine in viata, este un reminder pentru faptul ca putem fi recunoscatori pentru fiecare zi din viata noastra si pentru fiecare suflare. Sunt recunoscatoare in fiecare dimineata pentru ca ma trezesc si in fiecare seara pentru inca o zi fantastica, pentru ca respir, vad, aud, simt, ma deplasez, iubesc si sunt iubita. Pentru fiecare lucru maruntel. Si e minunat sa mergi/alergi pe un traseu atat de frumos si sa te gandesti la cat de norocosi putem fi si la cata grija de noi are natura!

M-am gandit la multe, la natura, la familie, prieteni, experiente, divinitate, la nimic uneori, si la faptul ca ma deplasez in ritm rapid pe ambele picioare si respir aer curat, normal!

Cadrul pe care voi l-ati creat, cumva imi spunea ca e ceea ce trebuie sa fac, si sunt ferm convinsa ca alergarea traseului singura mi-a prins mult mai bine decat daca participam ca si alergator. Am mers in ritmul meu si m-am bucurat de fiecare pas, adiere, pietricica, priveliste, si oamenii din cale (am primit si afine de la o femeie intalnita pe traseu).

Tin sa va multumesc inca odata pentru ca mi-ati oferit ocazia asta si pentru ca mi-ati reamintit sa fiu MEREU recunoscatoare. Si nu cred ca a fost doar o coincidenta :)

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns