Top menu

Drawdown

100 de soluţii inovative pentru încălzirea globală

Proiectul ,,Drawdown” este o alianță deschisă de mai mult de 70 de savanți, cercetători, creatori de politici, oameni de business, activişti şi lideri în diverse domenii din 22 de țări conduși de autorul, ecologistul și antreprenorul Paul Hawken, un vechi prieten al Alianței Pachamama. Aceștia au identificat și descris 100 dintre cele mai importante soluții pentru abordarea încălzirii globale și au demonstrat că este posibil nu numai a o încetini, ci chiar să o inversăm până în 2050.

 

drawdown

 

Încălzirea globală pune în pericol echilibrul delicat al vieții pe Pământ.

Mulți oameni se simt lipsiți de speranță și resemnați de mărimea acestei crize globale și se întreabă dacă este ceva ce oricare persoană simplă poate face pentru a schimba situația. Cum acțiunile oamenilor sunt legate de cum văd ei lumea, schimbând atitudinea lor față de încălzirea globală este un început necesar pentru a o aborda.

În continuare aveți două filmulețe în care Paul Hawken, autorul Proiectului Drawdown, explică cum l-a realizat și cum putem să folosim soluțiile sale pentru a inversa încălzirea globală.

Mai multe despre Proiectul Drawdown găsiți și pe site-ul oficial: www.drawdown.org