Top menu

Urmareste Reuniunea noastra Anuala 2015 in Direct

Launcheon event

Alatura-te de Oriunde in Lume

In fiecare an, gazduim Lansarea noastra Anuala in San Francisco, o intalnire pentru cei care ne spriijina, aliati, donator, activisti si oameni noi in aceasta echipa, uniti prin devotamentul si entuziasmul de a reusi, de a da sens, ca o prezenta umana sustenabila pe aceasta planeta. De asemenea, difuzam aceasta lansare in direct de la San Francisco, pe pachamama.org pentru ca intreaga comunitate de pretutindeni sa participle indifferent de localizare.

Acest eveniment annual este o oportunitate de a reuni Alianta liderilor si partenerilor Pachamama pentru a invata despre munca noastra si pentru a proteja unul dintre locurile care prezinta cea mai mare bio-diversitate de pe Planeta si de a transforma sistemele si structurile care stau in drumul implinirii visului comun de a prospera, si de a reusi in mod sustenabil ca prezenta umana pe aceasta planeta.

Speram ca va veti alatura acestei intalniri, ca un mod de a invata despre cum ne putem alinia cu Alianta Pachamama pentru a ne vedea visele si viziunile infaptuite in aceasta lume.

Cum sa va alaturati pe Platforma Live

Lansarea este difuzata chiar aici pe site-ul nostru. Doar vizitati pachamama.org pe data de 19 noiembrie 2015 si cateva minute inainte de miezul noptii, 12 PM veti putea fi online. Va rugam sa raspundeti pentru a va alatura online si in direct in asa fel incat sa putem anticipa ca va veti alatura ca sa va putem trimite doua notificari de reamintire in avans.

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns