Top menu

Transformarea viziunii noastre asupra fenomenului de Încălzire Globală: o conversație cu Lynne Twist și Chad Frischmann

pachamama1

Transformarea relației noastre cu Încălzirea Globală

Co-fondatorul Alianței Pachamama, Lynne Twist, și Vicepreședintele Proiectului Drawdown și Director de Cercetare, Chad Frischmann, s-au alăturat unei conferințe online pe 4 septembrie 2018 pentru a discuta despre transformarea relației noastre față de încălzirea globală.

Mulți oameni se simt fără speranță din cauza amplorii încălzirii globale și, din moment ce acțiunile noastre sunt corelate cu modul în care vedem lumea, transformarea relației noastre față de încălzirea globală este un prim pas necesar pentru abordarea ei.

Proiectul Drawdown este realizat de o coaliție de cercetători care au identificat cele mai importante 100 de soluții, deja existente, pentru abordarea încălzirii globale. Ei au demonstrat că este posibil nu doar să se încetinească, ci chiar să se reducă efectiv emisiile globale de gaze cu efect de seră până în 2050.

Lynne și Chad au discutat despre reacția pe care o au oamenii când aud despre posibilitatea inversării încălzirii globale și rolul pe care fiecare dintre noi îl poate juca în răspândirea acestui mesaj.

Inițiativa Drawdown a Alianței Pachamama își propune să informeze și să genereze o masă critică de oameni angajați în inversarea încălzirii globale și include două programe educaționale – Inversarea încălzirii globale: Introducere în Drawdown şi Soluțiile Drawdown: Intrarea în acțiune – concepută pentru a le arăta oamenilor posibilitatea inversării încălzirii globale și pentru a-i face să acționeze.

Conectează-te cu comunitatea Alinței Pachamama

Întâlnirile online globale reprezintă oportunități pentru cei care sunt angajați activ în crearea unei schimbări în umanitate, care onorează și susține toate formele de viață, de a se conecta la această viziune comună.

Alăturați-vă următorului apel global pentru o oportunitate de a vă conecta la comunitatea globală a Alianței Pachamama.

Conversația integrală a celor doi o găsiți aici.

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns