Top menu

Simpozionul ‘Fii Parte din Schimbare” la Club Salsa Dynamyk, Craiova

simpozion

Pachamama Romania și Club Salsa Dynamyk au organizat joi, 16 Mai, ora 18:00, Simpozionul ‘Fii Parte din Schimbare”, un eveniment educațional de trezire a conștiinței și transformare personală, la Salsa Dynamyk – strada Petre Ispirescu, numărul 44, Craiova.

Simpozionul este un program educațional transformativ care exploră provocarile cu care lumea se confruntă în acest moment critic și oportunitățile prin care noi, ca familie umană, putem crea un viitor nou.

Participanții au putut vedea starea actuală a planetei – unde ne aflăm și cum am ajuns aici – apoi au explorat ce rol pot juca în realizarea unei prezențe umane sustenabile, echitabile și aducătoare de împlinire sufletească.

Speakerii care vor susținut evenimentul au fost Lidija Mitrojevici, fondatoarea Pachamama Serbia, și Daniel Diaconu, coordonatorul programelor educaționale Pachamama România.

Lidija este fondatoarea Pachamama Serbia, precum și facilitator și training leader al programelor educaționale Pachamama Alliance din 2018.

Este o mare iubitoare și apărătoare a naturii. Majoritatea timpului și-l petrece în natură și cu multă bucurie împărtășește din înțelepciunea lumii naturale prin intermediul artei și al prezenței ei.

Ea este și creatorul programului ”Essence of Flow”, un program care prin mișcările și sunetele oferite apropie omul de natură și de adevărata sa esență.

Daniel este membru al Pachamama România din 2014, facilitator și training leader, fiind axat in principal pe proiectele educaționale și de conștientizare pe care le-a organizat în zeci de școli din București și din alte orașe ale țării, oferind informații practice și soluții sustenabile la mii de elevi și adulți. Este o persoană pasionată de dezvoltare personală, participând la numeroase eveniemnte naționale și internaționale și oferind la rândul său cunoștințele și experiențele acumulate mai departe prin ședințe de mentoring.

simpozion1

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns