Top menu

Reuniunea anuală Pachamama din San Francisco 20 noiembrie – 4 decembrie 2014

luncheon_Pachamama

Alianţa Pachamama ţine întâlniri anuale pentru ca susţinătorii, aliații donatorii, activiștii și alte persoane interesate să se adune laolaltă şi să-şi împărtăşească interesul comun faţă de ideea unei umanităţi care să reprezinte pentru planeta noastră o prezenţă înfloritoare, corectă şi durabilă. Anul acesta intâlnirea anuală Pachamama este la San Francisco in perioada 20 noiembrie – 4 decembrie 2014.

Despre întâlnirile noastre

În privinţa comunităţii noastre în sens extins, aceste întâlniri și strângeri de fonduri oferă un cadru pentru ca fiecare persoană să se simtă hrănită de către comunitate și oferă posibilitatea pentru fiecare dintre noi să ne aliniem timpul, energia, conexiunile, și resursele financiare cu viziunea noastră despre lume.

Co-fondatorii Alianţei Pachamama și echipa de organizare – împreună cu invitați speciali, în rândul cărora s-au numărat Paul Hawken, Joanna Macy, Van Jones și aliații noștri indigeni – găzduiesc întâlniri anuale pentru membrii comunităţii noastre.

Timp de 90 de minute, participanţii au posibilitatea de a lua masa împreună cu alţi membri ai comunităţii globale care împărtăşesc aceleaşi valori, de a se simţi inspiraţi de activitatea Alianței Pachamama şi de a afla ce stă în puterea lor în vederea realizării viselor şi viziunilor pe care le avem cu privire la lume.

Rezultate extraordinare

Întâlnirea anuală din San Francisco, evenimentul nostru de referinţă și cea mai mare întrunire a noastră din SUA, aduce laolaltă peste 1500 de oameni şi alţi 1500 în mediul on-line, fiind evenimentul de peste an în urma căruia se strâng cele mai multe fonduri.

Pentru că organizaţia noastră este în creştere atât în SUA cât şi în întreaga lume, ne-am extins şi avem o întâlnire pentru 250 de persoane în New York – 2014 este deja al treilea an când se organizează aici – şi în primăvara lui 2014 am avut întâlnirea noastră inaugurală în San Diego organizată pentru 250 de persoane. Pe baza cererilor din partea oamenilor anticipăm că vom mai organiza întâlniri în Boulder, Santa Barbara, Minneapolis şi în alte zone.

Aceste întâlniri sunt exemple aproape de necrezut despre cum putem realoca colectiv în mod intenționat resursele noastre pentru a construi o lume care se aliniază cu valorile noastre. Participanții văd că investițiile lor – indiferent cât de mari sau de mici – contează.

După ce participă la o întâlnire a Alianţei, oamenii se simt inspiraţi pentru că află că pot contribui la menţinerea unui spaţiu care este unul dintre cele mai bogate în bio-diversitate și că pot pune umărul la trezirea oamenilor pentru a participa activ la acţiuni sociale colective în vederea creării unei lumi care să fie viabile pentru toată lumea, o lume în care nimeni si nimic să nu fie lăsat pe dinafară.

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns