Top menu

Provocările Săptămânii 1 – Mai

Ziua 1

În urma răspunsurilor voastre și a prelungirii stării de izolare, am decis să continuăm șirul provocărilor cu încă 30 de zile.

Așadar, vom petrece alături și luna Mai, luna Florilor.

Perioada de izolare a adus cu sine și o mare binecuvântare: posibilitatea de a petrece mai mult timp cu noi și de a ne asculta pentru a vedea ce ne dorim cu adevărat, ce ne face fericiți și împliniți.

Provocarea de astăzi este să-ți scrii pe foaie, pe calculator sau pe telefon care este visul tău cel mai mare și să-ți faci un plan de acțiune pentru împlinirea lui.

Pentru orice detalii legate de acest plan îți stăm la dispoziție aici sau în privat.

Iată și un ghid de urmat: ecology.md/md/page/10-pasi-de-urmat-ca-sa-ti-implineasca-visele

urmeaza-tivisul

Ziua 2

Ziua 2 din Provocarea de 30 zile a lunii Mai este despre Liniște.

„Liniștea este o comoară mai presus de toate celelalte. Ea strălucește de viată la fel ca stelele. Viața este un mare Plan Divin, în care toate viețile umane formează împreună o frumoasă țesătură a evoluției. Liniștea este cea în care plonjăm și din care apoi ieșim. Este o continuitate perfectă între rolurile noastre și, cu cât devenim mai sensibili și mai lăsați în fluxul vieții, cu atât mai mult vom simți continuitatea în viața noastra și a celor din jurul nostru.” (fragment din Cheia 24, Cheile Genelor)

Provocarea de astăzi este să ieșiți puțin afară și să observați natura. Observați liniștea și armonia ce o emană. Ce sentimente trezește în voi această liniște?

ponton

 

Ziua 3

Începem ziua 3 din Provocarea de 30 zile a lunii Mai.

Provocarea de astăzi este să contemplați la gândurile și acțiunile voastre, iar apoi să vă notați care dintre ele vă ajută, vă înalță, vă susțin în a fi fericiți și a vă împlini visurile, și care dintre ele vă trag în jos.

Fiți ancorați în prezent pentru 5-10 minute și faceți acest exercițiu.

Rezultatul lui vă va ajuta să vă apropiați și mai mult de ceea ce vă doriți.

ganduri