Top menu

Parteneri

Inițiativa Fii Schimbarea este parte dintr-o mișcare mondială și acționează în parteneriat cu organizațiile non-guvernamentale afiliate, campanii și alte mișcări de pe întreg mapamondul.

Ești inspirat astfel încât să vrei să devi un partener în procesul de co-creare a unei lumi înfloritoare, justă și durabilă? Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe.

Alianța Pachamama

Logo Pachamama Alliance
Alianța Pachamama luptă pentru ca populația indigenă din jungla amazoniană să-și păstreze terenurile și cultura lor și, folosind experiența dobândită în acest proces, să educe și să inspire persoane de peste tot din lume în vederea creării unei lumi înfloritoare, echitabile și durabile.

Pachamama este un cuvânt în limba quechua care se referă la prezența sacră a Pământului, a cerului, a universului și a timpului.

Alianța Pachamama a fost a apărut ca urmare a invitației lansate de Achuar, un popor indigen din jungla amazoniană și a workshop-urilor de transformare – Simpozioanele Trezirea Visătorului și Schimbarea Visului. Acest nou workshop se numește Fii Schimbarea în România.

pachamama-romania


LogoAsocHeritage

image001

image002

abrc

Sigla Contrapunct

sigla McM _ ref

Rights of Mother earth