Top menu

Pachamama Romania dupa 4 ani

aniversare 4 ani

In cei patru ani de activitate, Pachamama Romania a organizat mai multe evenimente sportive prin care a apropiat oamenii de Natura si de origini si a promovat ,,Drepturile Naturii”, un exemplu concludent fiind Maratonul Recunostintei si Crosul Interconectivitatii de la Rosia Montana.

De asemenea am participat la numeroase alte evenimente sportive, cum ar fi Maratonul si Semimaratonul International Bucuresti, Geneva International Marathon, Paiko Halfmaraton (Grecia).

Simpozionul “Trezirea Visătorului, Transformarea Visului” este un alt element deosebit de important prin care am facut cunoscut oamenilor mesajul nostru – Natura este o Fiinta Vie – si ca si ca are nevoie de Drepturi ca si noi oamenii prin care sa fie ocrotita si respectata

Am avut prezentari in numeroase locatii din Romania – Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti, ONG-ul Viitor Plus, in Cluj la gradinita Waldorf, la Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, la Facultatea de Psihologie din Bucuresti, Școala Generală nr. 59 din București, dar si la nivel International – Geneva U.N. Forum, unde am avut si o prezentare despre cazul Rosiei Montane (“The treasures of Rosia Montana and the risks of its Ecocide”)

Am participat si la mai multe evenimente internationale importante – EARTH SUMMIT RIO+20 (Iunie 2012), Conferința Internațională pentru Drepturile Naturii din Ecuador, tara in care Drepturile Naturii au fost recunoscute prin Constitutie (Ianuarie 2014), Întâlnirea Europeană pentru Drepturile Naturii și Inițiativa Europeană a Cetățenilor pentru Drepturile Naturii tinuta in Scotia (Aprilie 2014), CONFERINȚA ANUALĂ PACHAMAMA –“THE LUNCHEON”, SAN FRANCISCO (Noiembrie 2014

Am organizat si evenimente de viziune si constientizare fata de importanta Naturii in viata noastra, avandu-l ca invitat special pe John Perkins, un om extraordinar cu o poveste de viata incredibila. El este si co-fondator al Aliantei Globale Pachamama. A tinut mai multe conferinte in Iasi, Suceava, Cluj si Bucuresti.

Un alt invitat special a fost Dr Kaisa Puhakka. Kaisa este Profesor de Psihologie Clinica in San Francisco si practicant de meditație în tradițiile Theravada și Zen. Prin exercitiile facute impreuna cu ea am adus oamenilor pacea interioara pe care toti o cautam si constientizarea faptului ca suntem interconectati cu tot ceea ce ne inconjoara.

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns