Top menu

13-15 Octombrie 2017 – Maratonul Internaţional Bucureşti, Ediţia a X-a

Prima zi a Maratonului Internaţional Bucureşti, 13 Octombrie, a debutat cu multă energie, zâmbete, oameni minunați de peste tot din lume care ne-au vizitat standul din Piaţa Constituţiei şi cărora le-am povestit despre Roşia Montană Marathon, Campania Drepturilor Naturii şi proiectele educaționale.

 maraton_bucuresti1

În cea de a doua zi la standul Pachamama s-au adunat vechi şi noi prieteni pregătiți să ia startul în următoarea zi şi să alerge pentru Roşia Montană în UNESCO.

Prietena Eliza a adunat la stand numeroşi copii care şi-au lipit mesajul lor pentru oameni şi natură în Copacul Recunoştinței.

Conferința de presă a adunat cei mai buni alergători, alături de campioanele noastre Camelia Potec, Ana-Maria Brînză, Camelia Lupaşcu şi Alina Dumitru. De asemenea, ONGurile partenere, printre ele şi Pachamama şi-au prezentat cauzele pentru care vor alerga.

Duminică, în ziua concursului, punctul de hidratare şi încurajare Pachamama a fost din nou la înălțime.

Elevi şi studenți au venit pe Splaiul Unirii la km 25 al probei de maraton pentru a servi alergătorii, oferindu-le apă, isostar, fructe, ca şi toată energia şi entuziasmul lor.
Le mulțumim pentru prezența lor şi implicarea maximă pe care au avut-o, în special elevilor de la Liceul Sportiv Clinceni, coordonaţi de doamna învăţător Cristina Bencu!

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns