Top menu

Imaginația Profundă

În luna Aprilie, Pachamama România va organiza o serie de 3 evenimente alături de Leslie Davenport, terapeut şi speaker internaţional în leadership transformaţional, cu accentuare pe evoluţia conştiinţei şi a sistemelor sociale privind problema încălzirii globale. De asemenea, ea este cercetător, psiholog și profesor universitar la mai multe Universități din SUA. 

Imaginația Profundă: Un Portal spre Transformare este cel de-al doilea eveniment,, va fi pe 6 Aprilie 2017 începând cu ora 18:30 în Sala Studio a Universității Spiru Haret, strada Ion Ghica, nr. 13, parter.

Aplicatii Clinice ale Imaginatiei Profunde

Fie că te afli pe drumul spre a deveni un om de știință, un artist, un filozof, un psiholog, un profesor sau ești doar concentrat  pe a îmbrățișa cu mai multă ușurință provocările vieții, accesarea și utilizarea imaginației profunde este un instrument foarte puternic ce te ajută la crearea unei vieți pline de sens. Imaginația mobilizează atât procesele inconștiente, cât și pe cele din preconștient ce susțin obiectivele conștiente, valorificând puterea și motivația ce stau la baza unei persoane și scoate în evidență obstacolele ascunse pentru a ajunge la un scop dorit.

Tehnica folosită în această abordare puternică este numită Imagerie ghidată, cunoscută drept o rudă a mindfulness-ului. Aceasta este mult mai ușor de utilizat în comparație cu meditația întrucât necesită mai puțin timp și disciplină pentru a ajunge la un nivel superior al acesteia.

Te așteptăm să descoperi alături de noi numeroase perspective despre neuroplasticitatea minții și să pleci acasă cu instrumente noi ce îți vor fi de folos în transformarea și creșterea ta personală.

Scopul evenimentului:

Vom învăța despre puterea de transformare a imaginației pe plan personal și profesional prin noua tehnică de Imagerie Ghidata.

Ce subiecte vom aborda:

  • Relația dintre intuiție, imaginație și creativitate
  • Unelte si îndrumări pentru accesarea intuițieiTools and guidelines for accessing intuition
  • Greșeli comune în percepția despre intuiție și imaginație
  • Învățați aplicațiile practice ale incorporării intuiției și imaginației în munca de zi cu zi
  • Veți asculta un studiu de caz despre beneficiile Imageriei Ghidate
  • Experiență practică pentru a deveni familiarizat cu tărâmul interior al imaginației

Impactul întâlnirii:

Participanții vor avea la dispoziție practici de ultimă generație pentru a-și crea o viață mai împlinită și mai satisfăcătoare.

Link la evenimentul de pe fcebook: https://www.facebook.com/events/1393253757401280/

Cine este Leslie Davenport?

Leslie Davenport este un cercetător științific care aduce soluţii climatice inovatoare atât mediului academic, cât şi oamenilor obișnuiți.

Este autoarea a trei cărți, printre care se numără „Vindecarea și Transformarea prin Imageria Auto-ghidată”și „Imageria Transformativă: Cultivarea Imaginației pentru Vindecare, Schimbare și Dezvoltare”.

Leslie este membrul fondator al „Institutului pentru Sănătate şi Recuperare” din cadrul Centrului Medical din California, unul dintre primele și cele mai mari programe de medicină integrativă bazate din spitalele din SUA.

În ultimii 25 de ani, ea a inițiat și a contribuit la dezvoltarea procesului de „Imagerie ghidată” în contextul psihoterapiei, făcând progrese în domeniul sănătății.

Ea predă „Psihologia climatică” la „Institutul pentru Studii Integrale – California”, „Universitatea JFK” și la „Centrul de Recuperare Hollyhock”.

Mai multe informaţii pot fi găsite la: www.lesliedavenport.com

Lasă un răspuns