Top menu

Ianuarie 2018 – Participarea la evenimente sportive de alergare

La început de an am participat prin ambasadorii noștri la mai multe evenimente sportive de alergare – Semimaraton Gerar, Maratonul Zăpezii, Parangul Night Callenge, Hell East, Echipa Roșia Montană la Semimaraton Gerar 2018, aceștia promovând cauza Drepturilor Naturii și cea a Maratonului de la Roșia Montană

Semimaraton Gerar

Cu multă energie și entuziasm, cei trei componenți ai echipei Roșia Montană – Ana Daraban, Mihai Tonea și Irinel Țiclea, au alergat cei 21 km ai Semimaratonului Gerar echipați cu tricourile ultimelor 3 ediții ale Roșia Montană Marathon.

Alergătorii au primit cu bucurie din partea celor trei vestea intrării maratonului nostru în Circuitul Carpaților, MCul aclamând numele echipei Roșia Montană la fiecare trecere pe la punctul Start/Sosire.

Vă felicităm pentru această cursă frumoasă, pentru timpul de 2:02 ore și vă mulțumim pentru purtarea tricourilor Roșia Montană Marathon!

Felicitări și organizatorilor pentru această cursă frumoasă din Campusul Universității Politehnice devenită cursa populară a sfârșitul lunii Ianuarie!

 evenimente_sportive_1

 

Parangul Night Challenge

Ambasadorii Roşia Montană Marathon, Georgeta Manolache şi Codrea Gheorghe Silip, au participat în weekend la Parangul Night Challenge, un vertical nocturn prin zăpadă de 4,5 km/1000 m, unde ambii au ocupat locul III la categoria de 35+.
Felicitări pentru acest rezultat foarte bun obținut la un concurs atât de provocator!
Mult succes la cursele ce vor urma!

evenimente_sportive_2

 Victor Spătaru, omul recordurilor

Victor Spătaru, ambasadorul Roșia Montană Marathon, a avut un weekend de foc, alergând la trei competiții:

–        Maratonul Zăpezii (Râșnov), 42km – Locul III;

–        Parangul Night Challenge (Petroșani), 4,5 km (1000m diferență de altitudine) – Locul 47 (luând Startul cu 30 minute întârziere) și

–        Hell of East (Târgușor – Constanța), 21 km – Locul I.

Pasiunea l-a făcut să parcurgă în doar doua zile circa 1200 de km cu mașina pentru a ajunge la toate cele trei competiții.

Felicitări, Victor, pentru performanțele obținute la concursurile la care ai participat și pentru exemplul și inspirația pe care ne-o dai prin pasiunea ta pentru sport și alergare!

Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, reușești să obții.

Mult succes pe mai departe!

Ana Daraban, Locul II la Maratonul Zăpezii

Ana Daraban, una dintre cele mai dinamice alergătoare din echipa Roșia Montană Marathon, a ocupat Locul II la Maratonul Zăpezii în proba de 15 km.

Felicitări Ana pentru performanța ta și mulțumim foarte mult pentru purtarea mesajelor Maratonului și al Drepturilor Naturii!

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns