Top menu

“AWAKENING THE DREAMER – CHANGING THE DREAM” – FILMUL PACHAMAMA

PACHAMAMA la FESTIVALUL FILMULUI INSPIRATIONAL

De multe ori auzim in jurul nostru ca daca visezi poti schimba lumea. Visul este legatura noastra cu divinitatea si el ne face mai buni si mai autentici. Probabil ca lumea ar fi altfel daca ar fi mai multi visatori printre noi.

Film Pachamama - Festivalul de film inspirational1

Dar sa nu uitam ca visatorii trebuie treziti la actiune si trebuie determinati sa faca eforturi pentru a-si implini visurile. Despre visatori si despre trezirea lor ne vorbeste filmul “Awakening the dreamer – Changing the dream”.

Acest film a fost prezentat la “Festivalul Filmului Inspirational” care se desfasoara zilele acestea la Muzeul Taranului Roman. La proiectia filmului am avut 50 de participanti, persoane deschise si tinere care au laudat initiativa difuzarii filmului. Raspunsul si modul in care au reactionat la mesajul fimului a fost impresionant pentru noi. Unii dintre ei au fost emotionati de film, iar altii chiar au fost miscati pana la lacrimi de frumusetea filmului si de lucrurile prezentate.

Film Pachamama - Festivalul de film inspirational6

Am constientizat importanta difuzarii filmului “Awakening the dreamer – Changing the dream” in cat mai multe scoli si licee din Bucuresti si din tara. Schimbarea viziunii si mentalitatii incepe cu cei mici, cu generatia tanara care vine dupa noi. Acesti tineri au mostenit o lume pervertita in mare parte si trebuie sa stie ca daca nu se face o schimbare de mentalitate la orice nivel lucrurile se vor schimba mai greu. Asa ca spunem cu voce tare ca GENERATIA TANARA ARE PUTEREA SA INFLUENTEZE SI SA INITIEZE SCHIMBAREA, iar generatia parintilor si bunicilor vor merge alaturi de acesti tineri, pentru ca ne dorim cu totii sa schimbam lumea si impreun avem puterea sa o facem.

Film Pachamama - Festivalul de film inspirational8

LIDERII suntem noi toti cei care mai putem visa si lupta pentru a ne implini visurile!

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns