Top menu

16-17 Septembrie 2017 – Festivalul Viața Verde București, Ediția a II-a

În week-end-ul 16-17 Septembrie am derulat cea de a doua ediţie a Festivalului Alternativelor Durabile Viaţa Verde Bucureşti.

A fost un weekend plin, cu multe persoane faine pe care le-am întâlnit la Standul Pachamama, la şezători, la concerte, la cățărat în copaci (iniţiere în alpinism), la expunerile de pictură, la centrul de masaj, la standul de meditații, la demonstrațiile de lupte ş.a.m.d.

 festival_1

Putem spune că a fost un spectacol de o bună calitate prin care bucureştenii au ieşit din cotidian şi au putut interacționa pe subiecte care la serviciu sau în grupul lor restrâns de prieteni nu le puteau dezbate.

Ne-am bucurat de multă energie, mult zâmbet, socializare, dezbateri interesante, şi frumusețe naturală în mijlocul unei oaze de verdeață din capitala super aglomerată.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizare, tuturor voluntarilor, tuturor partenerilor, în special Primăria Municipiului Bucureşti, tuturor celor care şi-au expus activitățile/proiectele/acţiunile, sponsorului principal AQUA Carpatica şi tuturor celorlalţi sponsori şi, nu în ultimul rând, vouă, tuturor celor care aţi participat.

 festival

 Urmează o serie de evenimente educaţionale de conştientizare şi transformare personală foarte interesante pe care o să le organizam cu Maisa Arias, coordonatoarea globală a programelor educaţionale din cadrul Alianţei Pachamama.

Unul dintre ele va fi pe 3 Octombrie şi se adresează tuturor celor care doresc să devină facilitatori ai Simpozionului Pachamama ‘’Trezirea Visătorului, Schimbarea Visului’’, Maisa oferind un training de 8 ore pentru aceasta.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta pe adresa de mail daniel.diaconu89@yahoo.com sau la numărul de telefon 0732661743.

Vă aşteptăm şi la ediția viitoare din 2018. Până atunci, să ne străduim fiecare să fim parte din schimbarea ce ne-o dorim în jurul nostru!

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns