Top menu

Feedback Workshop-uri


Daniel DIACONUDANIEL DIACONU

Evenimentele ce l-au avut in prim plan pe John Perkins au fost extraordinare pentru mine. M-au umplut cu energie pozitiva, mi-au oferit oportunitatea de a ma descoperi mai bine. De asemenea, am cunoscut oameni speciali cu care am legat prietenii frumoase.

Discutia personala cu John mi-a dat mai multa incredere in propriile puteri si m-a facut sa inteleg ca tot ce-ti doresti in viata poate fi implinit. Mesajul pe care el mi l-a scris pe cartea sa o sa-l transmit si eu mai departe tuturor – FOLLOW YOUR DREAM.

Mi-a facut mare placere sa si promovez aceste evenimente mergand la diferite cursuri pentru a le prezenta studentilor marea oportunitate de care se pot bucura. Astfel, mi-am descoperit o alta pasiune, aceea de a le vorbi oamenilor si de a-i ajuta sa se descopere, sa-si afle visurile si sa le urmeze.

Multumesc Alexandra pentru aceste evenimente, iti multumesc in numele tuturor celor care s-au bucurat de aceste frumoase zile petrecute alaturi de John, o persoana remarcabila care doreste sa trezeasca constiinta unui numar cat mai mare de oameni, sa le arate importanta trairii in armonie cu semenii lor si cu natura.

Punctele forte ale acestor evenimente au fost atmosfera creata si oamenii de calitate care au participat. De asemenea, organizarea a fost una foarte buna la toate cele trei evenimente din Bucuresti. Purtand discutii cu mai multi participanti, mi-au spus ca sunt ultumiti de ceea ce au primit si ca s-au simtit foarte bine, altii extraordinar. A fost un vis devenit realitate – cum a fost cazul Alexandrei.
_____________________________________________________________________________________________________________________

Andrea VARADI GOIAANDREA VARADI GOIA

Sunt recunoscatoare ca am avut privilegiul de a petrece timp cu John Perkins. Drumul pana la Rosia Montana in care am povestit atatea lucruri si apoi ceremonia samanica de pe munte au fost absolut incredibile si m-au facut sa simt legatura dintre munte si noi toti. Apoi a urmat workshopul de duminica de la Bucuresti… ce pot sa spun? Am intalnit oameni extraordinari si am avut experiente incredibile, de meditatie si conexiune profunde care m-au facut sa simt viata, prezenta si faptul ca limitele fizice ale corpului meu sunt o simpla iluzie… pentru ca eu exist in altii si altii in mine… Sunt recunoscatoare pentru tot ce am trait! Iti multumesc, Alexandra, pentru ca ai facut ca toate astea sa se intample!

_____________________________________________________________________________________________________________________
IRENE

dupa evenimentul de Duminica, 19 Oct.”It was a pleasure to meet you. And i was very happy about your insights at the workshop. JOY – RELAXED – FEMININITY – JUST REMEMBER TO TAKE CARE OF YOUR SELF AS YOU TAKE CARE OF OTHERS. Thank you, With love, till the next. Big Big Hugs. Irine
P.S. enjoy – enjoy- enjoy!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Alexandru-LismanALEXANDRU LIȘMAN

Trăim într-o lume plină de probleme, puţin sunt cei care vin şi cu soluţii, cei mai mulţi se mulţumesc prin a pune degetul cu resemnare pe diferite neajunsuri. Mă bucur că John Perkins nu a venit doar să ne explice probleme şi cum se fac jocurile la nivelul de asasin economic, ci a venit cu o soluţie, care de altfel cred că este şi singura reală. Nu o să apară niciun salvator care ne va rezolva toate problemele ca prin minune. Singura soluţie este ca noi să ne luam responsabilitatea să schimbăm lumea prin modul nostru de a trăi şi de a acţiona. Exact aceasta a fost lecţia pe care a dorit John să ne-o împărtăşească, prin acţiunile lui a dorit să împuternicească individul să îşi asume rolul în această schimbare.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Gigi-GhineaGIGI GHINEA

In cateva cuvinte, a fost visul transformat in realitatea pura, cea la care visam cand inchidem ochii.

Insa aici, acum in aceasta realitate pe care o traim cu totii, nu ma pot opri sa scriu mai multe cuvinte, chiar daca ele se vor insira cumva tot dintr-o realitate magica, cea care-mi apartine, caci despre ea pot sa vorbesc.

Am ajuns acolo si aici, acum, asa cum se intampla in viata, in urma unui sir de intamplari cu sens, cele care ne contureaza cunoasterea de sine, cele care au prilejuit intalniri cu alti oameni, alte carti, alte situatii, din care incercam sa intelegem de unde venim si care-i scopul intamplarilor noastre… cele care ni se intampla noua.

Intalnirea cu John Perkins a fost una dintre ele, insa de data aceasta una care confirma natura noastra, a tuturor ca o singura fiinta. Caci John te fascineaza mai intai cu un zambet care vine din lumea noastra, a spiritelor, lumea din care venim si in care ne intoarcem mereu si mereu.

Impreuna cu John nu simti teama, nu exista frica de a visa, ca sa nu rada lumea de tine, impreuna cu el si toti ceilalti ca Unul, am trait fericirea fara s-o caut cu disperare in lucruri sau in alti oameni, fara s-o pot localiza in spatiu sau timp, fericirea fara o cauza anume…

Cu John Perkins si impreuna cu voi am fost in viata, bucurandu-ma de ea din tot sufletul, care, acolo si acum cand scriu, cuprinde tot Universul, cu gandul ca-i comunic – doresc ca el sa afle – ii comunic si lui acolo sau aici unde se afla, ca am reusit! Am reusit sa fim impreuna un singur spirit si pentru asta nu pot decat sa multumesc!