Top menu

Eveniment de Lidership cu Maisa Arias

Retreat

Eveniment de Lidership cu Maisa Arias
Complex Harmonie – Predeal, România
29 septembrie – 1 octombrie 2017

Un eveniment de dezvoltare a lidershipului care este destinat persoanelor care doresc să-și însușească un nou mod de a “conduce” în lume și să-și consolideze comunitatea locală prin utilizarea programelor Alianței Pachamama, ca o expresie a angajamentului lor profund de a genera o masă critică de cetățeni angajați în schimbarea visului lumii moderne – și la schimbarea sistemelor care mențin acel vis în loc.

Ce veți obține în urma acestui eveniment:

Veți avea un spațiu pentru a vă imagina viitorul posibil pentru grupul dvs. local și veți fi inspirat să manifestați o astfel de viziune

Veți fi educat în jurul tuturor programelor Alianței Pachamama și veți vedea potențialul pe care îl au pentru a crea schimbări semnificative în orașul și țara dvs.

Veți trăi sentimentul de a fi în comunitate cu alte persoane care vă împărtășesc viziunea pentru lume

Vei colabora cu ceilalți într-o manieră în care veți vedea că fiecare dintre voi își poate aduce contribuția sa valoroasă

Veți obține instrumente care să vă ajute în procesul de construire și întărire a grupului dvs. local. Aceste instrumente includ:

  • Lidership co-activ; un model dezvoltat de către Henry Kimsey-House al Institutului de Formare a Antrenorilor. Modelul Co-activ echilibrează conștiința de sine, dezvoltă o agilitate ascuțită în relații și te încurajează să acționez curajos în direcția de a crea un mediu în care indivizii pot fi profund împliniți, conectați cu ceilalți și pot avea succes în ceea ce contează cel mai mult.
  •  Exerciții precum Ascultărea Profundă, Relaționarea Prezentă și direcții pentru comunicarea non-violentă, care vor spori eficiența și capacitatea de a relaționa cu ceilalți în mod compasional și profesional
  • Modelul DARCI și o aprofundare a “integrității” și “responsabilității”
  • Instrumente de luare a deciziilor și activități care includ practica modelului Procesului de Consiliere

Veți avea un cadru pentru a vă trasa pașii următori de acțiune în care grupul să-și realizeze viziunea

Veți avea acces și veți învăța cum să vă conectați cu comunitatea globală Pachamama Alliance.

Veți avea parte de distracție, conexiuni profunde, simțindu-vă capabili și pregătiți să luați parte în această minunată misiune.

Maisa Arias

Născută și crescută în Lima, Perú, Maisa a absolvit Jurnalismul și Comunicarea Socială și este în prezent managerul global de pe programe educaționale în cadrul Alianței Pachamama.

Maisa provine dintr-o familie dedicată schimbării sociale și egalității. Influențată de viziunea familiei sale, ea a descoperit adevărata ei pasiune în timp ce lucra în domeniul ONG și cu copiii din San Francisco. Din acele momente, a devenit evident pentru ea că generația tânără are nevoie și meritată o lume dreaptă.

Ea este membru al echipei Pachamama Alliance din 2012 și a condus în mai multe țări Simpozioane, training-uri de Facilitatori, de Dezvoltare a Comunității și de Formare de Lideri.

Maisa a studiat laInstitutul de Tehnologie din Massachusetts (ULab-Theory U), modelul de Leadership Co-activ al CTI (Coach Training Institute) și teoria somatică a schimbării ca mijloc de a întrupa transformarea individuală și colectivă. Activitatea Maisiei cu popoarele indigene este, de asemenea, o sursă a întregului workshop pe care-l împarte în întreaga lume. Maisa are o pasiune profundă pentru generarea de spații pentru grupuri care doresc să exploreze potențialul fiecărui individ în calitate de lideri ai transformării familiei umane.

Maisa este, de asemenea, un pasionat dansator de flamenco, iubitor de natură, cititor, înnotator și backpacker

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns