Top menu

Cel mai eficient vaccin pe care ți-l vei putea administra vreodată vine din interiorul tău

Iată ce ne spune Dr Joe Dispenza, unul dintre cei mai cunoscuți și influenți terapeuți și autori din lume atunci când vine vorba de autovindecare, de vindecarea holistică ce vine din interior.

S-a făcut un experiment: 120 de persoane care timp de 3 minute zilnic au lăsat deoparte sentimentele negative – frica, ura, critica, invidie, gelozie etc. și s-au concentrat pe a simți recunoștință pentru ceea ce au bun în viața lor – sănătate, familie, carieră, pace, aer, apă, mâncare etc.

a

Am măsurat răspunsul corpului lor, al sistemului imunitar – în principal imunoglobulina A, care e principalul mijloc prin care organismul nostru se apară de bacterii și viruși.

Atunci când ești agitat, speriat, panicat, stresat etc. sistemul tău imunitar este slăbit, pentru că organismul tău percepe o stare de alarmă, este setat pe modul „luptă sau fugi”, toată energia ta se consumă pentru ca organismul tău să se ocupe de „amenințarea” exterioară. Nu mai ai suficientă energie disponibilă pentru interior, pentru procesele de creștere și pentru echilibrare/ apărare/ revigorare/ vindecare din interior.

Experimentul făcut a demonstrat că după primele 4 zile în care oamenii au făcut exercițiul amintit mai sus, nivelul imunoglobulinei A a crescut cu 50% pentru cei 120 de participanți.

Concluzii

Corpul tău este perfect capabil să producă acele subtanțe chimice care să îți întărească sistemul imunitar suficient de mult, încât să nu ai nevoie de vaccin împotriva virușilor.

Asta înseamnă că starea ta interioară este mai puternică decât circumstanțele exterioare. Doar făcând acest exercițiu simplu zi de zi, starea sistemului tău imunitar devine din ce în ce mai bună.

Corpul tău secretă substanțele chimice care te protejează împotriva virușilor. Experimentul a mai dovedit că în cele 4 zile au fost activate si genele care previn apariția tumorilor/cancerului, cele care se ocupă de „repararea” țesuturilor afectate de diverse probleme, cele care previn îmbolnăvirea inimii, atacul de cord, cele care încetinesc îmbătrânirea, cele care previn problemele neurodegenerative și inflamatorii. În plus, a crescut nivelul substanțelor chimice care susțin/stimulează procesul de învățare.

Toate acestea în doar patru zile! Dacă vreți să vă întăriți sistemul imunitar, practicați zilnic acest exercițiu simplu.

Recunoștința te ajută să vezi viața cu alți ochi, să conștientizezi cât de bogată este viața ta, să înțelegi că tot ce ai este doar în dar de la creatorul tău și astfel să apreciezi cu o putere mult mai mare ce ai primit până acum.

Așadar, puterea e la tine și în tine! Folosește-o!

Untitled

 

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns