Top menu

Simpozionul Pachamama

E 3:23 dimineaţa, iar eu nu pot dormi pentru că stră-stră nepoţii mei nu-mi dau pace în vis. Stră-stră nepoţii mei mă întreabă: ce făceai în timp ce planeta era distrusă? Ce făceai când pământul era nimicit? Trebuie să fi făcut ceva când anotimpurile au luat-o razna, când mamiferele, reptilele, păsările mureau. Aţi ieşit cu toţii pe străzi să protestaţi când democraţia a fost furată? Ce aţi făcut când aţi aflat? – DREW DELLINGER

Atelierul nostru vă oferă oportunitatea de a vă implica mintea, sufletul și mâinile în crearea unui mediu înconjurător sustenabil, echitabil din punct de vedere social și împlinitor sufletește.

Prin interacțiuni dinamice de grup, informații de ultim moment și videoclipuri inspiratoare, vei fi invitat să te reconectezi cu îngrijorarea profundă pentru lumea noastră și să fii inspirat și animat să acționezi.

Conceput de Alianța Pachamama în colaborare cu unele dintre cele mai bune minți științifice, indigene și activist din lume, simpozionul explorează starea actuală a planetei noastre dintr-o perspectivă nouă şi conectează participanții cu o puternică mişcare globală pentru a revendica viitorul nostru.

Dacă sunteți gata pentru să fiți provocați, inspirați și determinați să treceți la acțiune, și să fiți introduși într-o comunitate prosperă angajată alăturați-vă nouă în explorarea celor mai critice preocupări ale timpurilor noastre și de a descoperi noi oportunități pentru a face o diferență reală în accelerarea dezvoltării unui mediu înconjurător sustenabil și unei prezențe umane împlinitoare spiritual și echitabilă din punct de vedere social pe această planetă!

Mai multe multe >

Simpozionul este conceput pentru a accelera mare schimbare către o lume echitabilă şi durabilă. Ea ne deșteaptpă şi ne reconectează cu locul nostru în rețeaua vieții… Sunt foarte impresionată de modul de abordare şi de calitatea programului. Joanna Macy, renumit activist de mediu şi autor buddhist

Notă

Trailerul Sympozionului a fost creat de Pachamama și editat de Alexandra Postelnicu.