Top menu

Ateliere

Atelierele noastre de transformare se bazează pe principii de conștientizare și de responsabilitate – capacitatea noastră de a răspunde provocărilor cu care ne confruntăm în lumea de astăzi. Toate programele noastre urmăresc să inspire, să antreneze și să faciliteze înțelegerea și întreprinderea de acțiuni în arii interdependente în ceea ce privește protecția mediului înconjurător, echitate socială și împlinire spirituală. Prin intermediul Workshop-urilor noastre participanții sunt invitați să ia în considerare o poveste nouă pentru specia noastră, o poveste de inter-conexiune cu tot ceea ce este viu.

Simpozionul Fii tu insuti Schimbarea

Dacă v-ați întrebat vreodată, “Încotro ne îndreptăm?” și “Ce putem face în privința asta?”, atunci acest workshop este pentru tine.

“De-a lungul timpului am fost la multe evenimente, care au încercat să inspire și să motiveze, aceasta a fost primul care a fost dedicat atât sufletului, cât și minții mele! A fost foarte mișcător”

Află mai multe

Formarea Facilitatorilor

Dezvoltați-vă capacitatea de a deveni un lider în procesul de transformare şi conectați-vă cu alţi agenţi de schimbare pe măsură ce învățați să prezentați în cadrul comunității dumneavoastră workshop-ul Fii Schimbarea.

“Fiind alături de oameni cărora într-adevăr le pasă de planeta Pământ, reușind să ne cunoaștem pe noi înșine în cadrul acestui teritoriu frumos… împrejurimi frumoase … Doar ca să știți, oameni buni, aceasta este adevărata motivație de a acționa. Serios!”

Află mai multe

Simpozionul “Trezirea”

Inspirat de Simpozionul Trezirea Visătorului și dezvoltat de generația Waking Up, Simpozionul Wake Up promovează mesajul Fii Schimbarea Generației Milenare.

“Simpozionul Trezirea a deșteptat într-adevăr multe sentimente în sufletul meu , precum și dorința de a ajuta și de a schimba ceva. Am învățat că fiecare dintre noi are un rol de jucat în vindecarea lumii noastre. “

Află mai multe