Top menu

Alergarea Montana circuitul Carpatilor

alergarea-montana-circuitul-carpatilorEchipa Pachamama va fii prezentă la Gala Circuitului Carpatilor, și vom promova Rosia Montana Marathon. Mulțumim Lucian Clinciu pentru invitație.
S-au implinit 10 ani de alergarea montana in Romania in octombrie 2016. Iata in acest inceput de an, ne intalnim la Cluj Napoca, in inima Transilvaniei, pentru a celebra cei zece ani si a doua Gala a Circuitului de alergare montana a Carpatilor. In fapt este o sarbatoare a sportului si a miscarii in natura.

Poate va intrebati de ce Cluj Napoca? Pentru ca aici suntem primiti de fiecare data cu mare drag, pentru ca aici s-a nascut cunoscutul Maraton Apuseni msg systems si pentru ca aici, spiritul de aventura si al lucrului bine facut, respectul pentru traditii, natura si oameni a fost mereu la inaltime.
Deci, sambata 14 ianuarie, incepand cu orele 19.00, la Casa de Cultura a Studentilor, sala Europa, va invitam „in alergare sau la pas” sa descoperiti sau sa revedeti, locuri si oameni dragi, de la noi din Carpati!

Sambata:
19.00 – Gala Circuitului Carpatilor, iata cateva repere:
- Bun venit din partea gazdelor: Clubul Alpin Roman sectia universitara Cluj, Maraton Apuseni msg systems;
- Scurta istorie a celor 10 ani de alergare montana in Romania;
- Prezentare si premierea fiecarei competitii din Circuitul Carpatilor 2016
- Premierea primilor zece clasati la feminin si masculin, alte premieri.
- Prezentarea calendarului pe 2017 si a curselor nou intrate in circuit.

22.00 – continuare la un ceai! (intr-o alta locatie)

Duminica:
09.00 – o iesire la pas sau in alergare in Padurea Faget. Restaurantul Roata este punctul de intalnire.

Parteneri: Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj, Asociatia Natura Transilvaniei, Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca, Sponser Sport Food Romania, Snowline Romania, Livezile Dobrinoiu, Time-it

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns