Top menu

6 shifts in consciousness

Absolut totul este un val de energie iar pe Pamant sunt din ce in ce mai multe energii noi care apar. Desi ne-am schimbat mentalitatea inca folosim reflectii vechi pentru a ne crea realitatea.Abundenta in toate aspectele vietii este mult mai usor de obtinut in contextul noii vibratii iar increderea in abilitatile noastre va cunoaste o accentuare la niveluri superioare in anii ce vor veni. Vor exista cateva obstacole si provocari ce ne vor iesi in cale insa stiind ca urmatoarele SCHIMBARI ale fiintei noastre se intampla chiar in acest moment, toti oamenii fiind nascuti intr-o implinire spirituala fara a avea nevoie de exercitiu in prealabil.

kosmos

Frecventele vibratiei alcatuiesc un construct virtual ce ne face sa credem ca suntem intr-o lume fizica, atunci cand de fapt nu suntem. Suntem intr-un univers holografic care este o iluzie atat de bine creata, incat doar cele mai deschise fiinte (cele luminoase) pot vedea ceea ce este cu adevarat.  Acesta este destinul vostru, insa veti continua sa jucati acest joc numit „Pamant” la un nivel pe care nu l-ati mai experiementat pana acum. Inca joci cu 3 reguli dimensionale intr-o lume din dimensiunea a 5-a, dar inveti repede cum se face tranzitia prin schimbarea energiei.

Ganditi-va la toate locurile bunastarii, fie ca sunt fizice, mentale, sociale, morale, facand parte din modul nostru cotidian de viata, aspectele spirituale (ex. religia Vestica, spiritualitatea Estica).. toate sunt invaluite si afectate de energie. Cum gandim, simtim si actionam sunt toate acte energetice.

Corect sau gresit, negru sau alb, bun sau rau nu exista in realitate dar totusi noi avem nevoie de o dualitate care sa continue jocul in forma lui prezenta. Veti descoperi in curand ca totul este doar o nuanta de gri.

Cel mai important lucru pe care il puteti face acum este sa va ascultati ce va sopteste inima. Nu o sa tipe ca sa va atraga atentia, asa ca va trebui sa o ascultati foarte indeaproape pentru a-i auzi mesajul.

6 Schimbari de mentalitate pe care le experimentam in acest moment

1. REALIZAREA NATURII ETERNE A FIINTEI TALE

Tu esti nemuritor intr-un „vas” care decide ca esti muritor. „Vasul” tau fizic nu trebuie sa moara, dar va trebui sa accepti ca acest lucru se va intampla, asa ca pana intr-un final acest lucru se va materializa. Exista o balanta a bunastarii care exista pentru fiecare dintre noi. Cu toti avem o suferinta colectiva iar o parte din procesul de integrare este intelegerea ca motivul existentei bolilor nu este intotdeauna un semn ca ceva a mers prost. Pentru a ne adapta la noua energie, multi dintre noi am ales sa impingem aceste bariere fizice intai. Am fost conditionati in ideea conform careia in mod natural toata lumea se imbolnaveste si este necesar sa luam medicamente pentru a ne trata. Nu este adevarat.

Vei realiza natura eterna a fiintei tale si te vei bucura sa lasi deoparte greutatile ce te apasa  si sa te opresti din a te zbate in ideea apararii sau protejarii impotriva lucrurilor  care simti ca au mers prost si ca trebuie refacute. Aici este locul in care cel mai mult din durerea ta rezida. O sa inveti sa iubesti faptul ca vei stii ca nu trebuie sa iti repari planeta sau pe oricine altcineva si ca totul este asa cum ar fi trebuit sa fie. O sa inveti ca guvernele sunt exact acolo unde ar trebui sa fie tinand cont de credintele si dorintele diverse ale tuturor  Lucrurile nu trebuie sa se schimbe pentru ca tu sa devii cine ti-ai propus si pentru ce ai venit pe acest Pamant. Doar atunci toate „reparatiile” cerute de ego-ul tau vor aparea,insa, in realitate vei stii ca nimic nu era nevoie sa fie reparat. O sa renunti la orice rezistenta si o sa te mentii pe linia de echilibru. Nu va fi un moment magnific atunci cand umanitatea va fii ceea ce este si nu ceea ce pretinde ca ar trebui sa fie? Aceasta este directia spre care ar trebui sa te indrepti pentru ca esti o fiinta deschisa, luminoasa si ai devenit maestru la acest joc numit Pamant. Nu mai ai voie sa lasi frica si opozitia sa supuna viata ta suferintei. Te indepartezi de acestea si tranzitezi spre calea iubirii.

2. SCHIMBARE IN ENERGIA VITALA SI SPIRITUALA

Energia vitala insumeaza 70% din totalul energiei subtila si sustine copul, mintea, intelectul si egoul. Este distribuita prin canale subtile care se conecteaza la puncte speciale de inensitate, stiute popular sub numele de chakre. Acestea alcatuiesc corpul fizic(actiunile voluntare si involuntare) si subtil (constientul/subconstientul, intelectul si egoul). Este majoritara in interiorul organismului si suplimenteaza energia din celule, nervi, artere, limfa. Unele conceptii legate de corpul subtil sunt partial intelese de oamenii de stiinta dar nivelul de intelegere a fost intotdeauna rudimentar. Insa acum totul se schimba.

Energia spirituala sau Kundalini este latenta in persoane pana este activata. Aceste concepte nu pot fi masurate de tehnologia prezenta. Cei care au practicat meditatia si principiile spirituale la nivele cantitative si calitative au asistat la continua gratie cu care principiile spirituale conduc aceste forte Kundalini pe calea cea buna. Schimbarile in frecventele globale si conceptele cele de-a 5 a dimensiuni ofera posibilitatea umanitatii de a castiga bunastarea spirituala simultan si fara eforturile care erau necesare in trecut. Inainte, oamenii trebuiau sa munceasca din greu pentru a acumula bunastarea spirituala. Acum, este ca si cum toti oamenii au fost nascuti intr-o bogatie spirituala fara sa aiba vreun exercitiu. Am primit o imbunatatire magnifica care sa permita acestei energii sa fie activata prin simplul fapt de a ne accepta fiinta noastra reala. Aceasta duce catre o crestere spirituala la o rata exponentiala

3. ARMONIA ENERGETICA

Imaginati-va o armonie creata intre 800 de trilioane de celule care vibreaza a  sanatate si bunastare. Murmurul specific meditatiilor produce tonuri care pot vindeca mintea, trupul si spiritul. Veti incepe sa va iubiti glasul si murmurul sau cantatul din cand in cand va va ajuta la accelerarea cresterii voastre spirituale. O sa va vina natural. O sa incepeti sa simtiti tonuri vibrand prin celulele corpului vostru. Aceasta o sa trezeasca cele mai arzatoare dorinte pentru a va unifica cu tonurile de dragoste, rupand barierele de rigiditate si durere si facilitandu-va corpul spiritual sa curga .

Cand veti incepe sa rupeti valul, veti realiza ca exista o durere colectiva pe aceasta planeta si nu este traita doar pe cont propriu. Este conectata cu oricine si orice.  Exista frumusete in aceasta suferinta impartasita si veti invata sa o vedeti asa cum este de fapt, prin armonia energetica. O sa treceti peste dureri specifice ale corpului pe care le considerati proprii insa sunt colective. Odata acceptata, aceasta durere va inceta sa mai existe. O sa va indepartati de aceasta durere pentru ca veti intelege originile ei. Multi dintre voi se vor vindeca de suferinta si boli in moduri pe care pana acum le-ati fi numit miracole, dar va fi pur si simplu miracolul a ceea ce sunteti si nimic mai mult.

4. CAUZALITATEA ENERGETICA

Ceea ce studiile stiintifice legate de planeta nu au reusit sa descopere este cauzalitatea. Au incercat prin multe metode diferite sa obtina rezultate conclusive in cercetarile lor stiintifiice folosind nenumarate modalitati „oarbe”, efectul placebo controlat si studii aleatorii, considerate experimente stiintifice la cele mai inalte standarde. Putem sa va spunem ca nu a fost niciodata publicat un studiu bazat pe aceste standarde care sa identifice cauzalitatea peste nivele sub-atomice. Totusi este precis ca aceste nivele sunt cauza a tot ceea ce se manifesta in corpul fizic.

Cercetarile stiintifice pot doar sa expuna corelatii deoarece ele nu se adreseaza unei corelatii energetice care este mecanismul care sta la baza oricarei experiente sau eveniment fie el fizic sau non-fizic. 100% din bolile voastre sunt bazate pe componente energetice din campul vostru. Nu este nicio alta cauza a bolilor.  Afectiunile sunt in primul rand experiente din dimensiunea a treia si vor inceta sa existe cand veti invata sa ramaneti la o dimensiune superioara, lucru pe care il veti face.

Aceasta ar fi o mare descoperire pentru oamenii de stiinta pentru ca foarte multi ar intelege importanta principiilor energetice, factor pe care l-ar lua in calcul la demararea oricarui proiect. Veti incepe sa aveti o mai buna intelegere a efectelor rezonantei energetice si efectelor acesteia asupra lucrurilor fizice. Va revoluztiona stiinta si va indeparta multe obstacole care au impiedicat anchetele de a progresa. Fizica si metafizica se vor contopi in curand.

5. REFLECTIA SI TRANSFERUL ENERGETIC

Puteti atrage doar ceea ce este in campul vostru de vibratie. Nu exista nicio experienta pe care sa o obtineti in forma fizica fara ca ea sa vina din perspectiva vibratiei. Aceasta include cele mai infricosatoare si frumoase experiente. Ceea ce veti invata va fi sa acceptati relatiile si experientele asa cum sunt ele. Oamenii si intamplarile servesc drept reflectie pentru a ne invata ceva despre noi. Daca cineva spune ceva ce va ofenseaza, este din cauza ca in campul vostru vibrational a existat un element caruia a trebuit sa i se adreseze. O sa vedeti aceste persoane cu alti ochi. O sa le multumiti pentru ca au fost reflectia si transferul de energie care a fost necesar pentru a va recunoaste propria vibratie. O sa admirati acesti oameni care vin in viata voastra si va invata ceva ce altfel ar fi prea greu fara ajutorul cuiva din exterior.

O sa incepeti sa apreciati efectele pe care toti oamenii le au asupra voastra,chiar si acestia pe care ii vedeti ca fiind respingatori, obraznici, insensibili, ignoranti, nepasatori etc. Acestea sunt calitati pe care le-ati judecat mereu cand a fost vorba de voi si reflectia lor este acolo pentru ca voi ati atras-o. Asa ca, incepeti sa ii multumiti sefului care cere prea multe, vecinului galagios sau colegului obraznic pentru ceea ce ai aduc campului vostru energetic, pentru ca voi i-ati atras in viata voastra pentru un motiv si ei isi fac doar treaba..fiti lumina pe care v-o doriti in ceilalti si in cea mai mare parte a timpului a fost o cerere si un efort mutual.

6. POLARITATEA SI NEUTRALITATEA CONSTIINTEI

Probabil una dintre cele mai mari victorii pe care umanitatea le asteapta ar fi schimbarea de la polaritatea sau dualitatea constiintei si a dihotomiilor bine vs rau care au rezultat in conflictele si suferintele ce exista intre barbati si femei, oameni de diferite rase, dintre bogati si saraci, puternici si slabi. Ierarhiile au fost de asemenea formate folosind diferite grade de separatie (bun, mai bun, cel mai bun) unde persoane sau evenimente particulare au fost intens si riguros judecate in context. Aceasta va lua sfarsit. Toata lumea va incepe sa inteleaga ca toate exeperientele si perceptiile sunt neutre in natura si este doar egoul cel care pune emfaza pe bine vs rau, corect vs gresit. Aceasta schimbate va fi parte din marea Trezire care va veni. O sa incepeti sa va uniti si sa va acceptati unii pe alti ca egali, si aceasta se va trasnmite si copiilor vostrii , eliberand generatiil urmatoare de sub lanturile dualitatii. Umanitatea deja a inceput sa transceanda spre acest model.

Experientele vietii ce sunt acum vazute intr-o polaritate si prejudecata extrema vor fi vazute ca o ordine naturala a vietii persoanei. Fiind prezent in acea observatie prin iubire, oferind si acceptand lumea va conduce la bucurie, fericire si iluminare. Partea grea s-a incheiat. Singurul lucru de facut acum este sa ne micsoram asteptarile si sa ne bucuram de calatorie. Sunteti fiinte divine ale luminii si adevarata voastra natura in curand va fi tot ceea ce veti stii.. Ritmul se accelereaza si schimbarile ce vor veni se vor vedea de asemenea si in sistemele monetare, fundalul politic ca si in structurile sociale si economice. Asta se va intampla mai devreme sau mai tarziu, dar cel mai probabil inaintea ca acest an sa se incheie. Multe dintre aceste evenimente vor avea loc simultan si cand marile cicluri vor incepe, veti stii. O sa fie dificil, dar acesta este momentul sa fiti centrati si sa va focusati pe a vedea tot binele care o sa vina in perioada de imputernicire. Sunteti cu adevarat niste fiinte puternice..ce detin acum propria lor maiestrie.

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns