Top menu

21-22 Aprilie 2018 – Pachamama Romania la Bucharest International 10K

Pe 21-22 Aprilie am participat la cea de-a III-a ediție a evenimentului organizat de doamna Constantina Dita.

Echipa noastră a fost reprezentată sâmbătă de studenții de la ASE ce fac practică la noi, ei vorbind cu cei prezenți despre Roşia Montană Marathon, Campania Drepturilor Naturii şi Programele Educaționale pe care le desfăşurăm.
A două zi, tot alături de studenți, am format Punctul de hidratare de la Piața Victoriei, fiind o mare provocare pentru noi datorită numărului foarte mare de alergători prezenți la cursă. Însă, totul a ieşit foarte bine.
Cu această ocazie le mulțumim pentru dedicarea lor, pentru că au ales ca weekendul să şi-l petreacă în slujba celorlalți.

Trupa de tobe a lui Orlando Petriceanu a fost prezentă pe traseu, oferind alergătorilor multă energie prin ritmul creat. Felicitări şi să ne revedem şi la următoarele evenimente.

Mai mulți alergători au participat din partea noastră, printre ei şi ambasadoarea Roşia Montană Marathon – Georgeta Manolache ce a făcut un efort considerabil, după ce cu o zi înainte a alergat la Braşov Marathon.

Felicitări întregii echipe Bucharest International 10k pentru acest eveniment care capătă o amploare din ce în ce mai mare cu fiecare ediție, felicitări pentru pentru dedicarea voastră şi profesionalismul de care dați dovada.
Mult succes la ediția din 2019!

bucharest_international_10k

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns