Top menu

8 ani cu Pachamama România

pmr 8 ani

Ziua Nașterii Maicii Domnului, un moment atât de special pentru noi toți, aduce cu sine un alt motiv de sărbătoare, Ziua Pachamama România.

Pe 8 Septembrie 2011 lua naștere această frumoasă asociație din dorința și pasiunea Alexandrei Postelnicu, după ce a participat la Simpozionul „Trezirea Visătorului, Schimbarea Visului” în SUA, eveniment ce a impactat-o profund și a ajutat-o să-și înțeleagă rolul său în viață.
Misiunea noastră este transformarea conştiinţei oamenilor la nivel individual şi de grup, şi schimbarea viziunii lumii moderne prin educaţie, organizând evenimente transformaţionale, sportive şi culturale.

Ce am reușit în cei 8 ani de existenţă:

- am organizat evenimente de trezire a conştiinţei cu mai mulţi invitaţi speciali din Statele Unite care au susținut 28 de evenimente la care au participat aproximativ 1500 de oameni.
- am participat la două conferinţe internaţionale privind Drepturile Naturii:

-          Earth Summit Rio +20 în 2012 la Rio de Janeiro, şi încălzirea globală

-          COP21 la Paris în 2015.

- am organizat, de asemenea, numeroase evenimente educaţionale şi de trezire a conştiinţei, ajungând la un număr de aproximativ 3300 de persoane doar în trei ani.
- am organizat Roșia Montană Marathon, proiectul nostru sportiv prin care promovăm mișcarea în natură și oferim participanților două zile în care să se reconecteze la ei înșiși și la natură. Anul acesta am organizat cea de-a VII-a ediţie, adunând la Roşia aproximativ 600 de oameni, dintre care 400 de alergători.

- în ultimii trei ani am lansat şi două filme despre Roşia Montană împreună cu Silvia Pintea, preşedintele Asociaţiei Heritage, şi domnul regizor Ion Cristodulo

- la iniţiativa Anei Daraban, Pachamama România a organizat în ultimii trei ani Festivalul Alternativelor Durabile Viața Verde București

Vă așteptăm la sfârșitul acestei luni, în weekendul 28-29 Septembrie, în Parcul IOR pentru a IV-a ediție Viața Verde București

Mulțumim tuturor celor care ne-ați fost aproape în acest timp și ne-ați sprijinit în realizarea acestor proiecte. Mulțumim colaboratorilor, partenerilor, sponsorilor și tuturor voluntarilor! Fără voi nimic nu ar fi fost posibil.

Vă așteptăm în continuare să întreprindem noi acțiuni prin care să construim o lume sustenabilă, echitabilă și împlinită.

Nu există niciun comentariu.

Lasă un răspuns